در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم آیا این یک سوم اضافه دیه که علاوه بر یک دیه کامل از سوی بیمه داده میشود در ماهای عادی هم پرداخت میشود یا فقط مختص ماهای حرام میباشد . ممنون میشم از پاسخگویی شما.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز آقای بختیاری سلام،وقت بخیر.

یک سوم دیه فقط برای ماه های حرام می باشد ولی در حالتهای دیگر که چند عضو از بدن قطع شده و یا نقص عضو پیدا می کنند ممکن است که حتی چند دیه نیز  شامل شود.

اصولا هر عضوی در بدن  که جفت می باشد،یک دیه کامل دارد،مانند ۲ چشم،۲ دست،۲ پا،۲ بیضه،۲ کلیه و....

بنابراین حتی اگر در ماهدهایذعادی نیز ،چند عضو که جفت باشند بطور همزمان قطع و یا ناقص گردد،ممکن است تا ۶-۵ دیه نیز شامل شود.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.