در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
با سلام و احترام

اینجانب 25 سال است که در یک سازمان مشغول به کار هستم، در بدو استخدام برای بیمه تامین اجتماعی ما را به یک مرکز درمانی معرفی کردند و برای ما گواهی صحت و سلامت  (بینایی، شنوایی، قلب ... ) صادر شد. حالا بعد از 25 سال سازمان به ما گفته است که در پرونده اتان گواهی صحت و سلامت نیست و اگر برایتان اتفاقی بیفتد و بخواهید از کار افتادگی بگیرید یا این که بخواهید بازنشسته شوید طبق قوانین جدید تامین اجتماعی با مشکلات زیادی روبرو می شوید. برای دریافت این گواهی باید 220 هزار تومان هزینه کنیم.

1. آیا چنین قانونی در تامین اجتماعی داریم؟

2. ما 25 سال قبل این گواهی را به محل کار داده ایم، الان مسئولیت آن متوجه چه کسی است؟

3. مگر تامین اجتماعی کسی را بدون داشتن گواهی سلامت بیمه می کند؟

با تشکر و احترام
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

این دستور العمل ماده 90 قانون تامین اجتماعی نام دارد که شرایط اشتغال شما در شغل فعلی را مد نظر قرار می دهد

در صورتی که شما معاینات ماده 90 را قبلا انجام داده اید می توانید با ارائه آن به شعبه تامین اجتماعی مراحل کار را به اتمام رسانید