در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام. من معلم هستم ساکن تهران. در سال تحصیلی 94 - 95 با یک مجتمع آموزشی غیرانتفاعی قرارداد یکساله تحصیلی از اول مهر 94 تا آخر اردیبهشت 95 بستم. در همان ماه اول تحصیلی یعنی اواخر مهرماه 94 من باردار شدم و تا آخر قراردادم به سر کارم رفتم. زایمان من در 21 تیر 95 بود ولی پزشک من طبق خواست بیمه مرخصی شش ماهه زایمان منو از اول خرداد95 یعنی دقیقا یک روز بعد از اتمام قرارداد کاری من تا آخر آبان 95 نوشتند. وقتی فرم بیمه را که شامل دو برگ بود رو برای امضا به کارفرما دادم ایشون برای من نامه ترک کار نوشتند و از طرفی در لیست بیمه فقط دو ماه آخر مرخصی زایمانم رو یعنی مهروآبان 95 رو برام کارکرد صفر رد کردند. بیمه هم این حالت رو پذیرفت و پول مرخصی رو گفتند به حسابم میریزند ولی از من قول گرفتند از کارفرما دو تا نامه بگیرم یکی اینکه کارفرما نامه برای اون چهار ماهی که تو لیست کارکرد منو صفر رد نکردند یعنی خرداد، تیر مرداد و شهریور. ولی متاسفانه کارفرما اصلا قبول نمیکنه و با من همکاری نمیکنه. در ضمن لازم به ذکره که ایشون در طول سال تحصیلی عیدی و سنوات ندادند و حتی روز معلم هم به خانواده ها حکم کردند که برای معلم ها هیچ کادویی نیارن و در  سال 95 حقوق رو طبق قانون اضافه نکردند ولی حق بیمه رو طبق سال جدید کم کردند و متاسفانه همه همکاران بخاطر ترس اعتراضی نکردند و حتی در اواخر اردیبهشت یه برگه با متن تسویه و دریافت کلیه حق و حقوق به زور از معلما امضا گرفتند و معلما هم باز از روی اجبار و نارضایتی و همچنین بخاطر از ترس ندادن حقوق اردیبهشت باز هم سکوت کردند و ایشون حقوق اردیبهشت رو هم چهار ماه بعد یعنی 27 شهریور دادند. میخواستم بدونم آیا کارفرما مقصرند و آیا من میتونم ازشون شکایت کنم؟ یا شایدم من دارم اشتباه میکنم. لطف کنید منو راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورت اتمام قرارداد و یا عدم ارسال لیست بیمه توسط کارفرما برای شما نمی توانید از مرخصی زایمان استفاده نمایید

اگر کارفرما مزایای قانون کاری شما را پرداخت نکرده است می توانید در اداره کار درخواست بررسی دهید

شرایط مرخصی زایمان