در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
در طرح مشترک بیمه عمر کارآفرین ایا چون دونفر با یک حق بیمه بیمه میشوند از مبلغ اندوخته کسر میشود یا تاثیر دیگری دارد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

در بیمه های مشترک،اصل بر همین است:

اگر ۲ نفر با یک حق بیمه تحت پوشش قرار بگیرند،حق بیمه نفر دوم و سایر پوشش های اضافه از محل اندوخته برداشته خواهد شد.

حتی برای تمام بیمه نامه هایی هم که پس از فوت نفر اول نیازی به پرداخت حق بیمه برای نفر دوم نیست،در اصل از محل همان اندوخته(ذخیره ریاضی بیمه نامه) برداشت میشود.

به همین دلیل اندوخته این بیمه نامه در مقایسه با بیمه نامه های انفرادی،بسیار کمتر خواهد بود.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد ،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.