در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

آیا اگر عابر در زیر پل عابر پیاده تصادف کند دیه تعلق می گیرد؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده

دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بر اساس قانون،در محلی که پل عابر پیاده وجود دارد،تا شعاع ۵۰۰ متری اگر عابری برای گذر از خیابان با اتومبیلی تصادف نماید،مقصر عابر بوده و راننده مقصر نخواهد بود،بنابراین از بیمه راننده خسارتی پرداخت نخواهد شد،زیرا که عابران پیاده موظف به عبور از پل عابر می باشند.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد ،آرامش را را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.