در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
در رابطه با بیمه عمر کارآفرین توضیح دهید
مخصوصا در رابطه با طرح مشترک و طرح خانواده
آیا باهم فرق میکند
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز این یکی از بهترین طرح های بیمه عمر هست و به این صورته که شما یک حق بیمه پرداخت میکنین اما همه ی پوشش هارو برای خانواده دارین.

یعنی یک حق بیمه اما دو غرامت فوت ، دو پوشش امراض،دو پوشش از کار افتادگی

در صورتیکه یکی از بیمه شده ها به سن قراردادی خودش برسه بیمه شده ی دوم قرارداد رو تا انتها بدون هیچ تغییری ادامه میده.

جهت اطلاع از جزییات طرح به تلگرام پیام بدید.