در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام خسته نباشید پدر من کارمند سپاه بودن و درجه دار نبودن و امسال فوت کردن و 10 سال پیش از کارافتادگی گرفته بودن از سپاه .میخواستم ببینم مبلغ بیمه عمر پدرم که به ما تعلق میگیرد چقدر است! اداره بیمه سرهنگ سخایی به ما گفتن بین 10 تا 20 میلیون ولی بعضیا میگن خیلی بیشتر از این مقداره.در ضمن بیمه عمر پدرم بیمه کوثر هست.
باتشکر
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

معمولا در بيمه هاي عمر سازماني، مبلغ غرامت فوت در همين حدود مي باشد. اگر پدر شما شخصا بيمه نامه عمر از بيمه كوثر تهيه كرده باشد بايد سند ان را به همراه بيمه نامه و گواهي فوت به خود بيمه كوثر ببريد براي دريافت فرامت فوت اقدام كنيد

در غير اين صورت، از طريق امور بيمه اي سپاه بايد پيگيري كنيد و مبلغ غرامت رو از انها بپرسيد