در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام در گروه تلگرام این متن آمده بود می خواستم بدون آیا این موضوع صحت دارد

*پاداش پایان خدمت کارمندان ۷ برابر حداقل حقوق شد
*رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم با اشاره به برخی مصوبات این کمیسیون گفت این کمیسیون مصوب کرد پاداش پایان خدمت کارمندان ۷ برابر حداقل حقوق باشد و این رقم از سال ۹۶ اجرایی می شود.
1 پاسخ
توسط
سلام برنامه ششم هنوز در کمیسیون های مجلس در حال بررسی است و به تصویب نرسیده است. بنابراین این بند  به عنوان پیشنهاد مطرح گردیده و قابلیت اجرایی ندارد. همچنین با توجه به سئوالاتی که در این مورد مطرح شده لازم است توضیح دهم که در صورت تصویب این ماده سقف پرداخت حق سنوات در دستگاههای دولتی 7 برابر حداقل حقوق تعیین شده از طرف هیات دولت خواهد بود.

 حداقل حقوق کارگری با کارمندی متفاوت است.

حداقل حقوق کارگری توسط شورایعالی کار و حداقل حقوق کارمندی توسط هیات دولت تعیین می شود.

در سال جاری حداقل حقوق کارگری 812000 تومان است و برای کارمندی000ر900 تومان می باشد بنابراین حداکثر مبلغ پرداختی بابت حق سنوات 7 برابر 900 هزار تومان خواهد بود.(البته در صورت تصویب)