در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ویژگی های پوشش فوت به هر علت چیست
2 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
سلام
شما تا ۳۵ برابر پرداختی سالیانتون رو میتونید به عنوان سرمایه فوت به هر علت درنظر بگیرید ـ که معمولا ۲۵ برابر ضریب مناسبیه .
یعنی اگر شخصی یک میلیون و دویست هزار تومان حق بیمه سالیانه پرداخت کنه (یا ماهی ۱۰۰ هزار تومان) از لحظه شروع قرارداد اگر به هر علت فوت کنه ۳۰ میلیون تومان به وراث شخص پرداخت میشه.
احمدعلی عطار
مشاور بیمه زندگی