در مفاصا حساب بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام و احترام
بنده کارمند آموزش و پرورش هستم و دارای دفترچه بیمه خدمات درمانی هستم.
از طرفی با ارگان های دولتی و غیر انتفاعی به صورت پیمانکاری (قرارداد تولید نرم افزار) کار میکنم.

آیا برای اینکه مشمول ماده 38  نشوم باید خودم را بیمه تامین اجتماعی کنم؟
چون کارفرما 5 درصد قرارداد را نگه داشته و از بنده مفاصاحساب می خواهد.

با سپاس
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

شما باید برای هرقرارداد خود با کارفرما یک کد کارگاهی و ردیف پیمان بگیرید و لیست پرسنلی که در مدت قرارداد در پروژه کارکردند رو بیمه تامین اجتماعی کنید و در نهایت برای اون قرارداد از بیمه مفاصاحساب بیمه بگیرید