در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
خرید بیمه عمر از نمایندگی بهتر است یا شعبه اصلی؟مزایا یا معایبی دارد یا خیر؟
من شنیدم در صورتی که نیاز به دریافت خسارت داشته باشیم اگه از نمایندگی بیمه رو تهیه کرده باشیم کارهای مارو پیگیری میکنه واگه از شعبه باشه خودمون باید دنبال کاراش بریم میخواستم ببینم درسته؟
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
بادرود دوست عزیز بله فرمایشتون  صحیح است، چون در شعبه کارمندان شرکت حضور دارند و نسبت به مشتری تعهدی ندارند !! صرفا وظیفه پاسخگویی دارند ولی نماینده بیمه ,نسبت به مشتری احساس مسئولیت میکند و بیمه گذارانش مثل خانواده اش هستند ،موفق باشید