در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

خسته نباشید

بنده در تاریخ 1393.1.13 با موتور سازمانی با سواری پراید شاخ به شاخ تصادف نموده ام  مقصر می باشم و گواهینامه موتور ندارم ولی موتور سازمانی بیمه آنی می باشد آیا دیه به من تعلق میگیرد.؟از ناحیه هر دو دست دچار شکستگی شده ام..ممنون از سایت خوب شما.یا حق
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام
بله در بیمه نانه موتور سیکلت  از پوشش  سرنشین آن میتوانید استفاده نمایید.
پیشنهاد میکنم یک بیمه نامه  حوادث شخصی برای خود تهیه فرمایید مبلغی آن از۱۵۰۰۰تومان تا ...است . که در هنگام حادثه با موتور  پوشش هزینه پزشکی هم دریافت نمایید

امتیاز فراموش نشوددور صورت رضایت از پاسخ