در سوابق بیمه توسط
با سلام.من هرگونه رمز در فرم ثبت نام وارد میکنم , عددی حروفی و هرچی قبول نمیکنه .میخواستم سوابقم رو مشاهده کنم .راهنمایی کنین لطفا
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام گذر واژه باید شرایط زیر را داشته باشد

توجه داشته باشید صفحه کلید به زبان انگلیسی (EN) باشد.

فرمت مجاز جهت ثبت گذرواژه :

  • باید با کاراکترهای لاتین باشد. باید با یک حرف آغاز شود .
  • باید حداقل شامل یک حرف بزرگ ، یک حرف کوچک و یک عدد باشد.
  • گذرواژه نباید شامل نام ، نام خانوادگی و کد ملی باشد.
  • فقط کاراکترهای لاتین حرف و عدد و ! # $ % & مجاز می باشند.
  • طول گذرواژه نباید کمتر از ۸ کاراکتر باشد.

نمونه گذرواژه که سایت سابقه قبول می کند مانند:  Bidbarg95#

در صورتی که موارد فوق را رعایت کرده ولی سامانه گذرواژه را تایید نمی کند مرورگر خود را تغییر دهید در ضمن بهتر است از آخرین ورژن مرورگر کروم یا فایرفاکس برای ثبت نام استفاده شود

اطلاعات تکمیلی در

مشاهده سوابق بیمه