در سوابق بیمه توسط
سلام

در سایت سابقه بیمه وارد شده ام و الان می خواهم رمز عبور خود را عوض کنم. چگونه می توانم رمز عبور جدید انتخاب کنم؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بعد از ورود به سایت سابقه بیمه، بر روی اسم خود در بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید. سپس، بر روی "بازگشت به حساب کاربری" کلیک کنید.

در صفحه جدید بر روی تب "تغییر کلمه عبور" کلیک کنید و کلمه عبور جدید را در فیلد "کلمه عبور جدید" و "تکرار کلمه عبور جدید" وارد کنید

توجه داشته باشید که شرایط گذرواژه سایت سابقه بیمه رعایت شود:

توجه داشته باشید صفحه کلید به زبان انگلیسی (EN) باشد.

فرمت مجاز جهت ثبت گذرواژه :

  • باید با کاراکترهای لاتین باشد. باید با یک حرف آغاز شود .
  • باید حداقل شامل یک حرف بزرگ ، یک حرف کوچک و یک عدد باشد.
  • گذرواژه نباید شامل نام ، نام خانوادگی و کد ملی باشد.
  • فقط کاراکترهای التین حرف و عدد و ! # $ % & مجاز می باشند.
  • طول گذرواژه نباید کمتر از ۸ کاراکتر باشد.

نمونه گذرواژه که سایت سابقه قبول می کند مانند:  Bidbarg95#