در سوابق بیمه توسط
سلام، من هر چی گذرواژه وارد میکنم با رعایت شرایط گذرواژه، قبول نمیکنه لطفا راهنمایی کنین؟ حتی نمونه گذرواژه شما رو هم وارد کردم باز قبول نکرد
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام، چنتا امکان وجود داره

یکی اینکه شما دارید در صفحه اول سایت سابقه کد ملی و گذرواژه رو وارد می کنید بدون اینکه در سایت سابقه ثبت نام کرده باشید. باید در صفحه اول سایت سابقه بیمه، ابتدا بر روی گزینه "ثبت نام" کلیک کرد. و بعد در مرحله ثبت نام گذرواژه رو وارد کرد.

احتمال دومی که می دم اینه که شما لغت B در Bidbarg95# را از لغت بزرگ انگلیسی استفاده نمی کنید (از لغت b کوچک استفاده می کنید)

می تونید دقیقا همین گذرواژه را کپی و پیست کنید در قسمت گذرواژه و تکرار گذرواژه وارد کنید.

اگه مشکل حل نشدش اعلام کنید.

شرایط گذرواژه:

توجه داشته باشید صفحه کلید به زبان انگلیسی (EN) باشد.

فرمت مجاز جهت ثبت گذرواژه :

  • باید با کاراکترهای لاتین باشد. باید با یک حرف آغاز شود .
  • باید حداقل شامل یک حرف بزرگ ، یک حرف کوچک و یک عدد باشد.
  • گذرواژه نباید شامل نام ، نام خانوادگی و کد ملی باشد.
  • فقط کاراکترهای التین حرف و عدد و ! # $ % & مجاز می باشند.
  • طول گذرواژه نباید کمتر از ۸ کاراکتر باشد.

نمونه گذرواژه که سایت سابقه قبول می کند مانند:  Bidbarg95#