در مفاصا حساب بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام
بنده کارمند رسمی آموزش و پرورشم اما با چند شرکت و موسسه خصوصی قرارداد پیمانکاری دارم.
ده سال به گمان اینکه چون دفترچه بیمه دارم از کارفرمای خودم بیمه ای نگرفتم. و در هیچ قراردادم صحبتی از بیمه نشده اسو
الان سازمان تامین اجتماعی طبق قانون 38 از  7.8  مبلغ کل قراردادهای این ده سال را  میخواهد بگیرد.
واقعا انصاف نیست
چه راهکاری برای من وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

اولا نوع قراردادهای پیمانکاری شما چیست؟؟؟

دوما چطور بیمه به قراردادهای شما دسترسی پیدا کرده وقتی کارفرماهاتون هیچکدوم بیمه و مفاصا حساب بیمه نخواستند؟؟؟؟

بیشتر کارفرماهای شما مقصر هستند که قرارداد شما رو کتمان کردند و شما رو معرفی به بیمه نکردند و مسئولیت اصلی با اونهاست

و بدهی های ایجاد شده رو باید از کارفرما بگیرید.