در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
چنانچه راديوتراپي در بيمارستان غير دولتي صورت گيرد، بيمه تامين اجتماعي چند درصد از هزينه هاي آنرا پرداخت ميكند؟

در سايت بيمه تامين اجتماعي خوندم كه راديوتراپي براي افراد تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي رايگان شده است! اين در چه صورتي صادق است؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

دارندگان دفترچه بیمه تامین اجتماعی ،  در مراکز درمانی خود آن سازمان خدماتشان رایگان می باشد . درصورت داشتن بیمه تکمیلی می توانید آن مبلغ را بشرط موجود بودن در لیست تعهدات تا سقف مشخص قراردادتان می توانید با ارائه مدارک بیمارستانی دریافت نمائید.