در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
من 24سالمه وتازه فارغ التحصیل شدم وبیکارهستم میخواستم بدونم باچه بیمه ای میتوانم خودم رابیمه کنم تابرایم سابقه کارحساب شود-بیمه فقط برای سابقه کارمیخواستم-باتشکر-اگرامکانش هست شرایطش هم بنویسید-
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام برای سابقه کار فقط بیمه اجباری ملاک عمل قرار خواهد گرفت و بیمه خویش فرما و اختیاری فقط به عنوان سابقه بیمه درنظر گرفته میشود

برای اطلاعات بیشتر می توانید به پاسخ سوال زیر رجوع نمایید

آیا بیمه اختیاری یا خویش فرما سابقه کاری محسوب میشه؟