در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
یک فرد 50 ساله و دارای سابقه بیماری قلبی میتونه قرارداد بیمه عمر و در این سن درخواست بده؟؟؟و در این صورت با وجود بیماری قلبی کدوم پوشش هارو نمیتونه داشته باشه؟اگر ننویسه ک مشکل قلبی داره چطور؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
يا سلام

بله مي تونه تا ٢٠ سال داشته باشه بيمه عمر.

بايد تمام مشكلات را در فرم درخواست بيان كند و پزشك بيمه با توجه به وضع وي ميزان پوشش ها را مشخص مي كند.

معمولا با توجه به تجربه پوشش ها كاهش پيدا مي كند و اگر عارضه قلبي شديد باشد پوشش بيماري هاي خاص و از كارافتادگي كاهش مي يايد يا حذف مي شود.

در صورت عدم بيان مشكل، بيمه هيچ خسارتي پرداخت نمي كند چون اصل اول بيمه نامه يعني حسن نيت زير پا گذاشته شده است.