در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام. ساکن تبریز هستم. برای شرکت مهندسین مشاور (محل شرکت، تهران ) کار میکنم و محل پروژه در شهرستان میانه می باشد. بیمه از شعبه 18 تهران و به عنوان نیروی دفتری واریز شده. برای بیمه بیکاری به اداره کار کدام شهر باید مراجعه کنم؟ تبریز، میانه یا تهران؟
با تشکر
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

بهترین حالت مراجعه به اداره کار محل پروژه می باشد، زودتر نتیجه می گیرید