در سوابق بیمه توسط (200 امتیاز)
چند روز پیش سوالی مطرح نمودم مبنی بر اینکه چرا  درسایت تامین اجتماعی هنگامی که وارد حساب کاربری خود میشوم به غیر از گزینه (سوابق بیمه شده) مابقی گزینه ها غیر فعال می باشد؟

ولی پاسخی به این سوال داده نشد اگر نمی دانید خوب بگویید چرا سوال را بی پاسخ می گذارید؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام سایت سوابق بیمه در حال بروزرسانی و تکمیل شدن هست و باقی گزینه در حال حاضر غیر فعال و غیر قابل استفاده است

در ضمن هنوز این سایت در زمینه مشاهده سوابق به صورت کامل تکمیلی نشده است و هنوز برخی نمی توانند سوابق بیمه خود را از طریق سامانه مشاهده نمایند

در صورتی که گزینه از سامانه فعال شود در کانال های ارتباطی بیدبرگ نحوه استفاده از آن اطلاع رسانی می شود