دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم

نمونه قرارداد کار کارگری بر اساس قانون کار رو می خواستم
با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

باسلام.
قراداد کار با توجه به شرایط کار ، میزان حقوق و دستمزد و.... قابل تنظیم می باشد . اما در حالت کلی قرارداد کار استاندارد تعریف شده ای دارد و بر اساس قانون ( ماده 8 قانون کار ) هر گونه توافق کمتر از حداقل های قانونی مردود می باشد .

دانلود نمونه قرارداد کار استاندارد از طریق لینک زیر :
نمونه قرارداد کار استاندارد https://goo.gl/Ujv6SV

برای بررسی شرایط دقیق قرارداد کار پیشنهاد میکنم مشاوره تلفنی بیدبرگ از متخصص قانون کار دریافت کنید. می تونید از طریق صفحه اصلی سایت بیدبرگ درخواست مشاوره تلفنی خود را ثبت کنید.
>> دریافت مشاوره تخصصی <<