در بیمه بیکاری توسط
پدر بنده با پرداخت 28 سال حق بیمه وتحت شرایط تعدیل نیرو از محل کار خود اخراج شد پس از انجام مراحل قانونی برای ایشان مقرری بیمه بیکاری وصل شد هنوز 3ماه از دریافت مقرری ایشان نگذشته بود که پیامکی دریافت کردندکه به دفتر کاریابی فلان مراجعه کنند پس از حضور در انجا خانم منشی (بدلیل نداشتن سواد)فرمی برای ایشان پر میکند واز ایشان امضاء گرفته اند حال بیمه بیکاری ایشان قطع شده و بیمه مدعی است طبق نامه دفتر کاریابی شما تمایلی به سر کار رفتن ندارید
در حالیکه نه پیشنهاد کاری از طرف ان دفتر صورت گرفته ونه چنین موضوعی مطرح شده فقط مشخصات گرفته اند و امضا
با تشکر از شما لطفا راهنمایی کنید به کجا مراجعه کنیم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
با مراجعه به شعبه بیمه پیگیر برقراری مستمری باشید.که در صورت عدم پذیرش شعبه بیمه ،موضوع را در دیوان عدالت اداری مطرح نمایید.