در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

سلام و عرض ادب سوالي داشتم؟ اين پوششهاي اضافي كه در مقاله همه چیز در مورد خرید بهترین بیمه عمر توضيح دادين مربوط به كدام شركت بيمه اي مي باشد؟ فوت حادثه/ امراض خاص/ از كار افتادگي ممنون و سپاس

پوشش فوت ناشی از حادثه در بیمه نامه عمر :
این پوشش به افراد ۱۲ الی ۷۰ ساله تعلق می گیرد. در صورت فوت بیمه شده در اثر حادثه، سرمایه فوت بیمه عمر می تواند تا سه برابر افزایش یابد.

* پوشش از کار افتادگی در بیمه عمر :
این پوشش به افراد ۱۵ الی ۶۰ ساله ای که شاغل هستند تعلق می گیرد.
در صورت از کار افتادگی دائم و کامل بیمه شده (که حداقل تا یکسال ادامه داشته باشد) تا پیش از سن ۶۰ سالگی، شرکت بیمه پاسارگاد متعهد می گردد حق بیمه عمر و تامین آتیه را (بدون حق بیمه پوشش های تکمیلی) تا پایان مدت قید شده درقرارداد بیمه تقبل نماید .

* پوشش بیمه بیماری های خاص در بیمه عمر  :
این پوشش به افراد ۱۲ الی ۶۰ ساله تعلق می گیرد و این پوشش بیمه شده را در برابر پنج بیماری خاص بیمه کرده و قسمتی از هزینه های درمانی را حداکثر تا سقف ۱.۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال متقبل خواهد گردید. این بیماریها عبارتند از: سکته قلبی – سکته مغزی – سرطان – پیوند اعضاء اصلی بدن – جراحی قلب باز (کرونر)

2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

پوشش های توضیح داده شده در این مقاله در اکثر شرکت های بیمه ارائه می گردند .

قبل از خرید بیمه عمر چه باید کرد؟