در سوابق بیمه توسط

با سلام

برای ثبت نام در سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی باید سری شناسنامه وارد شود. شناسنامه بنده المثنی است و فقط حروف "دو" نوشته شده در صورتی که در قسمت سری شناسنامه سایت باید هم حروف و هم عدد وارد شود. برای شناسنامه های المثنی چه باید کرد؟

توسط (100 امتیاز)
سلام من هم این مشکل رو دارم لطفا جواب بدید خیلی ضروریه طراح سوال اگه جواب سوالتو پیدا کردی لطفا به من هم اطلاع بدید متشکرم alizadeh611@yahoo.com
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

باید بگردید و اگرکپی ازشناسنامه قبلیتون دارید پیدا کنید وگرنه باید با مدارکتون به ثبت احوال مراجعه کنید و از اونجا بگیرید.