در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
تفاوت بیمه عمروبیمه عادی چیست وایا درکنار بیمه تامین اجتماعی میتوان بیمه عمرداشت. وهزینه بیمه عمرچقدر هست
2 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام
بله در کنار بیمه تامین اجتماعی میشود چند بیمه نیز عمر داشت.
تفاوتشوم در پوشش های ارایه شده و زمان بازنشستگیه که در تامین اجتماعی باید حتما ٣۰سال تکمیل بشه تا شخص بازنشسته بشه ولی در بیمه عمر اینطور نیست شما ١۵ساله هم بازنشست میشید و اینکه  پس انداز هم دارید و سود خوبی هم داره و پوشش های بیمه ای که در ادامه توضیح میدم
و یک بیمه عمر هست که در فیش حقوقی میاد که فقط یه غرامت فوت کم پرداخت میکنه
‌طرح بزرگ بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد  ✨ عدم محدودیت سنی ( از بدو تولد تا 65 سالگی ) بدون نیاز به کارت پایان خدمت
✨ مدت اختیاری قرارداد ( 5 تا 30 سال )
✨ تامین نیاز های دوران بازنشستگی
✨ بهره مندی از مزایای سرمایه گذاری بلند مدت
✨ پس انداز مطمئن و منظم
✨ انتخاب نحوه پرداخت بیمه به میل بیمه گذار
✨ امکان صدور بیمه نامه بدون انجام معاینات پزشکی
✨ دریافت وام از محل اعتبار بیمه نامه
✨ دریافت سود مشارکت از محل سرمایه گذاری ها
✨ قابل باز خرید ( شش ماه پس از عقد قرارداد )
✨ قابل واگذاری قرارداد به غیر
✨ پوشش از کار افتادگی
✨ معافیت صندوق بیمه نامه از پرداخت هرگونه مالیات
✨ پوشش بیماری های خاص
✨ پوشش نقص عضو
✨ پوشش خطر فوت طبیعی
✨ پوشش خطر فوت در اثر حادثه
✨ اعطای پوشش بیمه درمان تکمیلی ( sos ) به صورت رایگان
✨ پوشش هزینه پزشکی بر اثر حادثه
✨ پوشش آتش سوزی منازل مسکونی

همه اینها جزئی از مزایای بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد میباشند...  بیمه پاسارگاد ، بیمه برتر به انتخاب بیمه مرکزی ایران
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید