در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

اينجانب مالك ساختماني در حال ساخت هستم كه داراي بيمه مسئوليت مدني ميباشد.كلوزهايي كه انتخاب كرده ام:پيمانكار اصلي و بدون راي دادگاه و.... ميباشد. لازم به ذكر است كه كلوز پيمانكار فرعي رو بنا به بي تجربگي انتخاب نكردم،،

حال در ساختمان بنده يه كارگر ساده از ارتفاع افتاده و فوت ميشود. بنده هفتاد ٧٠ در صد مقصر شناخته ميشوم و كارگر ١٥ درصد،،،،ولي بيمه درصد قصور بنده رو به هيچ عنوان پرداخت نميكند و دليلش اين است كه اينجانب كلوز پيمانكار فرعي رو انتخاب نكرده ام! در صورتي كه من سه نفر بينام بيمه كرده ام جدا از كلوزهاي انتخابي،،،از نظر شما ايا ميتواند ديه را ندهد؟؟؟؟

(كلوز پيمانكار فرعي ايا ربطي به اين قضيه ميتواند داشته باشد)ممنونميشم در اسرع وقت پاسخگو باشيد
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز پیمانکاران فرعی در ساختمان منظور مثلا استادکاری است که برای کاشی کاری آمده و خودش کارگری یا شاگردی در استخدام دارد
از آنجایی که آن کارگر مستقیما در استخدام کارفرما نیست پس مسئولیتی متوجه کارفرما نمیشود.
اثبات اینکه کارگری در استخدام آن کارفرماست یا خیر مشکل است به همین دلیل در بعضی شرکت ها این پوشش وارد اصل بیمه نامه شده و حتی اگر بیمه گذار پوشش را انتخاب نکرده باشد شرکت بیمه آنرا می پردازد.

اما اگر کارگر مستقیما در استخدام شما بوده پس نیازی به این پوشش ندارید