در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام، مادرم شش سال بیمه قالی بافی داره سنش57 ساله میخاد با قانون 10 سال بازنشست بشه میخاست ببینه هزینه خرید 4 سال بیمه اش چقدر میشه ؟همچنین با این شرایط حقوقش چقدره؟ ایا به خواهرم که هنوز ازدواج نکرده حق اولاد تعلق میگیره؟ با تشکر.
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام مبنای محاسبه ۴سال باقیمانده میتوانید تا سن ۶۰سالگی حق بیمه واریز کند ودقیقا خیلی ارزانتر میشود و۱۰روز با ده سال سابقه دریافت کنه بشرطی که از حداقل حقوق کمتر نشود منتها سازمان توجهی به این قانون نمیکنه حق اولاد در صورتی تعلق میگیرد که نوع بیمه اجباری باشد و۷۲۰روز سابقه پرداخت بیمه داشته باشد ..ایمانی