در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
زمان ثبت نام بیمه تامین اجتماعی با کارت فنی حرفه ای درسال 95 کی میباشد ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام آن دسته از افرادی که دارای پروانه مهارت فنی نیروی کار  هستند و در مشاغل صنعت ساختمان اشتغال داشته باشند، می توانند برای تعیین وضعیت بیمه ای (با همراه داشتن مدارک مربوطه) به شعب تامین اجتماعی محل سکونت خود مراجعه تا پس از بررسی اقدام شود.
 اشتغال در شغل کارگر ساختمانی و تایید آن توسط این سازمان و سایر مراجع الزامی و از اساسی ترین شروط بیمه شدگان است.