در دیه و بیمه خودرو توسط
من ۲ سالو نیم با یه بچه آواره شدیم شوهرم سال ۹۳ فوت کرده بر اثر تصادف من باید چه مدت صبر کنم  برای پرداخت دیه ؟بیما به من گفته تازه زیان دیده ۹۲ زیر ۲۰ میلیون تومان رو دارن پرداخت میکنن؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

با این اوصافی ک شما گفتین احتمال زیاد بیمه شما بیمه توسعه هست

ک متاسفانه کاری جز صبر نمیشه کرد

ولی اگر بیمه شما شرکتی دیگری هست

بیمه موظف است بعد از تحویل تمامی مدارک لازم بعد از ۱۵ روز دیه شمارا پرداخت نماید

و  در صورتی که پرداخت نکن شما میتونید دادخواستی تنظیم کنید به طرفیت بیمه