در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام اینجانب سال93تصادف کردم زیان دیده بیمه توسعه هستم هنوز دیه بهم پرداخت نشده راهنمايیم کنید ،آیا دیه گیرم میاد؟ یانه؟
2 پاسخ
توسط
دوست عزیز بیمه آسیا

بیمه توسعه ورشکسته محسوب نمیشه که اگر چنین بود صندوق تامین باید خسارات رو میداد نه بیمه ایران
توسط (21,160 امتیاز)
دوست عزیز
طبق ایین نامه تاسیس شرکت بیمه ها در بیمه مرکزی درصورت ورشکسته شدن هرشرکت بیمه ای بیمه ایران مکلف به پرداخت خسارت میباشد وبیمه توسعه هم ورشکسته میباشد واز این ایین نامه مستثنی نیست.