در بیمه بیکاری توسط
61سال سن دارم 10سال سابقه بیمه دارم کارم خیاطی هست بعنوان کارگر  صاحب کار میگن احتیاج به شماندارم ..... ایامیتوانم بیمه بیکاری بگیرم تاچندماه واین بیمه بیکاری جز سابقه بیمه حساب میشن بعدمن وخانم خودم و دختر مجرد دارم چقدر بیمه بیکاری بهم میدن واگربازنشسته بشم چقدر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بله میتوانید بیمه بیکاری بگیرید معادل 26ماه بهتر است اول بیمه بیکاری بگیرید بعد با احتساب سوابق بیمه بیکاری نسبت به بازنشستگی اقدام نمایید

باعث افزایش مدت سابقه و به طبع آن باعث افزایش مزد خواهد گردید