در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

می خواستم بدونم بهترین و معتبرترین شرکت برای خرید بیمه عمر و سرمایه گذرای کدام است؟

ممنون از شما
4 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

اول ،تمام شركت هاي بيمه معتبر هستن  و قوانيني در ايين نامه ٦٨ بيمه مركزي هست كه ارامش خاطر براي شما مياره

دوم ،سايت بيمه مركزي كمك خوبي به شما ميكنه

سوم ،پوشش هاي بيمه هر شركت با هم فرق ميكنه كه ميتونيد بيمه پاسارگاد رو به عنوان پرفروشترين شركت در زمينه بيمه عمر و يكي از شركتهايي كه نسبت به باقي رقا خدمات كامل تري رو داره انتخاب كنيد