در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
باسلام سرنشینان مصدوم اتومبیل که راننده آن درتصادف مقصر است علیه چه کسی اقامه دعوی کنند
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

طبق قانونبیمه شخص ثالث ، هرکسی بجزء راننده مقصر شخص ثالث محسوب می شود، یعنی چه سرنشینان خودروی راننده مقصرو چه خارج از خودرو حتی اگر اقوام راننده مقصر باشند پس بایستی از راننده مقصر شکایت کرد و نیاز رجوع بهمقامقضایی نیست ، به شرکت بیمه شخص ثالث خودرو مقصر با مدارک مثبه رجوع فرمائید ، پس از تشکیل پرونده و کارشناسی مبلغ توسط شرکت بیمه در وجوه هریک از اشخاص ثالث پرداخت خواهد شد .

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما