در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
درتصادف عابر با خودروخصارت وارده به لوازم همراه عابر مانند تلفن همراه به عهده چه کسی میباشد راننده یا شرکت بیمه ای که خودرو رابیمه شخص ثالث کرده است    باتشکر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در قانون بیمه شخص ثالث پوشش جانی سرنشینان ، اشخاص ثالث ، راننده مقابل ، عابر پیاده  و خسارت های مالی وارد بر خودروی زیاندیده ، می باشد و دیگر خسارات شامل نمی شود .

* در تصادفات همینکه شخص برایش مشکل جانی و پزشکی پیش نیامده است ، جای شکر دارد و اینچنین خسارت غیر قابل جبران می باشند .