در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام من ازسال85 تاسال 90دریک نانوایی در شغل شاطری کارکردم وازسال90 تاالان درجایی دیگر بدون فاصله کارکردم آیا تعقیر مکان متوالی بودن شغلم را ازبین میبردوبه عنوان متناوب محسوب میشود
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام.

در خصوص سوال شما مبنی بر اینکه ایا تناوب یا تغییر مکان در احتساب سختی کار تاثیر گذار است یا نه، باید عرض کنم که خیر. درصورتیکه هر دو کارگاه طبق قوانین و ضوابط موجود، از مشاغل سخت و زیان اور باشند، کلیه سال های خدمت شما در این مراکز ثبت شده و برای سختی کار شما محاسبه میگردند.

پایدار باشید