در بیمه نیروهای مسلح توسط
آیا به بیمه شدگان درجه دو نیروهای مسلح حق کفن و دفن تعلق میگیرد ,؟اگر تعلق بگیرد بر اساس چه محاسباتی میباشد یا هزینه اش چقدر میباشد
1 پاسخ
توسط (1,140 امتیاز)
سلام کمک هزینه تدفین نیروهای مسلح به افراد زیر تعلق میگیرد:

1- شخص شاغل، بازنشسته یا وظیفه بگیر
2- همسر یا همسران شخص شاغل، بازنشسته یا وظیفه بگیر
3- پدر، مادر، خواهر، برادر، نوه، و فرزندان (در صورتی که در زمان فوت تحت تکفل بوده باشند)

4- همسر ازکارافتاده ی کارکنان اناث (در صورتی که در زمان فوت تحت تکفل سرپرست اناث بوده باشند)