در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام بنده مدت چهارسال ونیم باموسسه پیوندیاران پیروز به عنوان نگهبان کارکردم موسسه نامبرده بیمه ومزایای من را نداده بعدازشکایت اداره کاربه نفع من رای داد رای رااجراگذاشتم موسسه پیوندیاران پیروز منحل شده مدیرعاملش بازنشسته نیروانتظامی می باشدمزایای من ازحقوقش کم مکنن به دستوردادگستری .حالامدیرعامل موسسه نامبرده سهامدارموسسه دیگرمی باشدکه حتی تامین اجتمایی منطقه مربوطه کدموسسه ندارداینک چگونه من به بیمه خودبرسم ممنون ازراهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
طبق قانون مدیر عامل مسئولیت حقوقی دارد در قبال شما و میتوان با دریافت اجراییه از دادگستری نسبت به اجرای ماده 148 قانون کار برای پرداخت و احیاء سابقه بیمه اقدام نمود.