در دیه و بیمه خودرو توسط
تصادفی کرده ام که دیه برایم تعلق گرفت بیمه ایران می گوید برای دریافت دیه باید شماره حساب اعلام کنم اما حسابهای بنده مسدود است راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

سلام

در تصادفات جرحی چون دادگاه تعیین دیه می کند و رای میدهد معمولا شرکت های بیمه مبالغ دیه را به حساب دادگستری واریز می کنند و زیان دیده مبلغ را از دادگاه دریافت میکند . در صورتی که مستقیم و بدون رای دادگاه شرکت بیمه دیه را پرداخت می کند شما می توانید مبلغ دیه را بصورت چک از بیمه دریافت کنید .

 اگر شرکت بیمه قبول نکرد می توانید یک حساب مشترک با شخصی از خانواده یا فرد مورد اعتماد باز کنید و درصد خود را از حساب به 1 %و یا در صورت توافق بانک 0.5%  حق برداشت داشته باشید و 99% یا 99.5 % را به شخصی که حساب مشترک باز کردیه اید بدهید در اینصورت اگر هم پول به حساب شما واریز گردد فقط آن سهم 1 ویا 0.5 درصدی شما مسدود می گردد و مابغی را می توانید توسط شریک حساب خود برداشت نمایید