در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

آیا توجه به نماینده بیمه برای خرید بیمه عمر مهم است ؟ از کجا معلوم نماینده بیمه 5 سال دیگر در این شغل باشد.
7 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام و احترام
نماینده بیمه فقط پلی بین شما و شرکت میباشد و درخواست شما را به شرکت برده تا بیمه شما صادر گردد. در واقع قرارداد اصلی بین فرد بیمه شده و شرکت منعقد میشود و نماینده چه به کار خود ادامه دهد و چه ترک کار کند، قرارداد فرد با شرکت مربوطه همچنان به قوت خود باقی خواهد بود.

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید