در دیه و بیمه خودرو توسط
شکستگی ساق پا و دست در ماه حرام چقدر میشه
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
‌دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

مقدار دیه یا ارش رو فقط میتونین از پزشکی قانونی سوال بفرمایین.

تنها مرجع و نهادی که میتواند دقیقا این مقدار را تعیین نموده و برای شما تعیین نماید.

میتوانید با مراجعه به این سازمان و واریز  حق معاینه،میزان آن را دقیقا متوجه شوید.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.