در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

همه شرکتهای بیمه خوب هستند ولی قبل از خریدبه موارد7 گانه زیر دقت نمائید :

فارغ از هر برندی باید به این نکته اشاره کنم که هرکسی باید بسته به نیاز خود بیمه عمر را خریداری کند و باید حتما با یک مشاور خبره بیمه ای عمر مشورت نموده و از او بخواهد بهترین پیشنهاد بیمه ایی رابرایتان طراحی کند .

چند نکته بسیار مهمی که بایدتوجه فرمائید :

1 - هیچگاه بدون بررسی و تحلیل دقیق شرایط شرکت ها با کمک یک مشاوره خبره اقدام به خرید هیچ خدمات و کالایی نکنید .

2- از هرکسی که ادعایی می کند و یا قانونی را مطرحه می کند حتما مستندات بخواهید و همه مستندات مکتوب و قابل استناد و با منبع  باشند.

3-  قبل از خرید شرایط اقتصادی و توان پرداخت خود را مشخص کنید ، چون پس از عقد قرارا داد بیمه اگر توان پرداخت آن مبلغ ( ماهانه ، 3 ماهه ، 6ماهه ، سالانه ) را با شرایط فعلی خود نداشته باشید متضرر خواهید شد .

4- لطفا نگاه نکنیدکه فلان دوست یا آشنا این بیمه را خریده ، پس حتما چیزی بوده است و دلیل انتخابتان ملاک قرار دادن آنها نباشد ، چه بسا شرایط بیمه نامه آن شخص با شما یکی نبوده و یا ایشان هیچ تحقیقی در زمان خرید نکرده باشند.

5- هیچ شرکت بیمه بدی نداریم ، پس از اشخاصی که دائم در حال تخریب دیگر شرکتهای بیمه ای هستند بپرهیزید ، اینگونه اشخاص چون اطلاعات درستی ندارند در انتخاب شما را  مردد خواهند کرد ( یک توصیه برای تمام عمر " هیچگاه با انسان های منفی نگر و تخریب گر معاشرت نکنید ، چون این اشخاص فاقد اخلاق و مهارت در کارشان هستند " )

6- همیشه از مشاور بیمه ایی خود بخواهید که کاملا شرایط خرید ، سود ، بازخرید ، وام ، پوشش های بیمه ایی ، موارد استثنا و دوره انتظار بیماری ها و حوادث را برایتان کامل توضیح دهد.

7- پس از موارد 6 گانه فوق ، با خیال راحت بیمه خود را از هر شرکتی که احساس می کنید نیاز های شما را برآورده  می کند خریداری نموده و همیشه به داشتن بیمه عمر افتخار کنید .

شاد و سلامت و پر توان باشید.