در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام بنده با ۲۵سال سابقه در کارخانه ارد بازنشست شدم
ابتدا عنوان کارگر اسیاب از کمیته استانی به عنوان مشاغل سخت و زیان اور تایید کردم و به دیوان شکایت کردم برای برقراری بازنشستگی ام از طریق مشاغل سخت و زیان اور
سازمان تامین اجتماعی دفاعیه داد کارگر اسیاب نبودم و با لیست بیمه مغایرت دارد
مجدد بنده فرم اصلاحیه با عناوین کارگر ساده و متصدی مطابق لیست بیمه به کمیته استانی ارسال کردم و مشاغلم مجدد به عنوان سخت و زیان اور تایید شد
از دیوان اعاده دادرسی نمودم حال که مشاغلم را با توجه به لیست بیمه اصلاح کردم حکم به نفع من بدید ولی ذکر شد مدرک جدید برای حقانیت نداشتم(فرم اصلاحیه بعد از رای بدوی اقدام کردم)
1-فرم اصلاحیه مطابق با لیست بیمه اصلاح شده
۲_ضمنا رای اداره کار برای تایید عنوان شغلی چه فرقی با رای کمیته استانی داره؟اداره کار میگه رای کمیته استانی همون رای ماست و ما دیگه رای ای بعنوان تایید عناوین شغلی نداریم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
کمیته استانی مشاغل سخت و زیان آور مستقل از اداره کار است و 5 عضو از دستگاهها و سازمان های ذیربط دارد .