در بیمه درمان تکمیلی توسط
بعد از پرداخت هزینه بیمار برای دریافت هزینه از بیمه چه مدارکی لازم است؟وبه کجا باید مراجعه کرد؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اگر شما قبل از هر اقدامی برای دریافت خسارت و یا بستری از شرکت بیمه خود معرفی نامه بگیرید خیلی بهتر است،چون آن وقت با تعرفه ای که با شرکت بیمه قرارداد دارند با شما حساب می کنن.

در غیر اینصورت ابتدا باید از بیمه پایه تون،خسارت رو دریافت،سپس باقی مدارک رو به بیمه تکمیلی تون ارایه بدین تا پس از کسر فرانشیز قراردادتون مابقی خسارت شما رو پرداخت کنن.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.