در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام

اگر آیا کارفرما طبق قانون کار حق دارد بعد از گرفتن پست حقوق و مزایا کارگر خود را تنزل دهد ؟

اگر کارفا حقوق و مزایا را به بیمه مانند زمان داشتن پست اعلام کند در حالیکه در فیش ارسالی و میزان پرداختی نصف مبلغ اعلام شده است را به کارگر دهد چه باید کرد ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه شرکت دارای طرح طبقه بندی مشاغل میباشد، و تنزل حقوق ومزایا به خاطر دریافت پست سازمانی از کارمند باشد،منع قانونی ندارد.ولی پرداخت حق بیمه به میزان حقوق ومزایای قبل نیز قانونی نمیباشد.