در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
میخواستم بپرسم من برای تمدید دفترچه بیمه سلامتم به شعبه خیابان خسرو بیمه سلامت همگانی رفتم بیمه سلامت من به صورتیه که سرپرست خانوار که پدرمه من زیر مجموعه اون میشه دفترچه بیمه ام ولی پدرمن یه چند وقتیه که از طرف پدر بزرگم که بازنشته نیرو های مصلحه به همراه مادرم بیمه خدمات درمانی نیروهای مصلح شدن الان که من رفتم برای  تمدید دفترچه بیمه سلامتم بخاطر همین به من گفتن که تمدید نمیشه باید بری از شعبه بیمه نیرو های مصلح برگه ابطال بیمه نیرو های مصلح بگیری اخه منی که بیمه نیرو مصلح  نیستم اصلا چجوری این برگرو بگیرم اگر میشه یه توضیحی کمکی چیزی کنیدم خیلی ممنون در ضمن من حدود 26 سال دارم ..
1 پاسخ
توسط (9,060 امتیاز)
شما که بیمه نیروهای مسلح نیستید از سازمان خدمات درمانی ارتش یک برگه مبنی بر تحت پوشش نبودن بگیرید و آنرا جهت صدور دفترچه سلامت ارائه کنید.