در بیمه نیروهای مسلح توسط
با سلام
پدر بنده حدود ۱۰ سال است فوت شده اند و از انجاییکه بیمه تامین اجتماعی نبوده اند حقوق مستمری به مادرم تعلق نگرفته.
اما پدر من تا سال ۶۸ در نیروهای مسلح به مدت ۱۱ سال کار کردند و بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح داشتند.
آیا این امکان وجود دارد که ۱۱ سال را به تامین اجتماعی منتقل کرد و حقوق بازنشستگی برای مادرم پرداخت شود؟ چگونه و به چه مبلغی؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای انتقال سابقه بیمه به تامین اجتماعی باید حداقل 2 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی وجود داشته باشد

اطلاعات تکمیلی در

انتقال سوابق بیمه به تامین اجتماعی از سایر صندوق های بازنشستگی