در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
با سلام پدر بنده دارای سابقه ی چهارده سال سابقه ی بیمه ی نیروی انتظامی میباشد که از سوی نیروی انتظامی مورد تائید قرار گرفته است اشان سال 76باز خرید کرده است و خودشان در سال 86 فوت شدن حالا بنده برای برقراری مستمری برای خواهران خود که فرزندان آن مرحوم میباشند مراجعه کردم اما در آنجا گفتند که به اشان مستمری یا باز نشست گی تعلق نمیگیرد حالا سوالم از شما این است که آیا تعلق میگیرد اگر تعلق میگیرد راه کارش چیست؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بخاطر اینکه ایشان در سال ۷۶بازخرید کرده اند یعنی تمام مزایا وغیره را دریافت کرده و در واقع ایشان تحت حمایت نیروهای مسلح نبوده وبه شما مستمری بازماندگان تعلق نمیگیرد