در سوابق بیمه توسط
با سلام و غرض خسته نباشید بنده سوال کرده بودم وپاسخ را موسسه ظنین زحمت کشیده ودادن سوال من مربوط به پاسخ موسسه ظنین است.بله 3 درصد واریز وخویش فرما هم نبودم 13 سال دریک کارگاه 2سال فاصله مجددا" 4سال و9ماه 12 ماه مقرری لحاظ شده ازطریق چه مرجع پیگیری کنم.با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برای ارسال سوال مرتبط با پاسخ داده شده می تونید از راهنمای زیر استفاده نمایید

چگونه می توان سوالی مرتبط با یک پاسخ قبلی مشاور در بیدبرگ مطرح کرد ؟