در سوابق بیمه توسط
با سلام
بنده فرایند ثبت نام و ورود به سامانه را با موفقیت به انجام رسانده ام.
بیمه بنده از خرداد ۸۶ پرداخت شده و در قسمت سوابق بعد از سال ۸۶ به درستی منعکس گردیده است. با این وجود در برگه کلیه سوابق، صرفاً موارد مربوط به سال ۸۹ به بعد درج میگردد. لازم به ذکر است بیمه های بنده از سال ۸۶ لغایت ۸۹ در شعبه ۲۹ (شمیران) پرداخت شده که پس از تغییر محل اشتغال، اقدام لازم جهت انتقال سوابق به شعبه ۲۲ (محل پرداخت بیمه محل اشتغال بعدی) صورت پذیرفته است. با این وجود در قسمت کلیه سوابق پیام ذیل نمایش داده میشود:
«چنانچه اطمینان دارید در شعبه / شعب    بیست و نه تهران    دارای سابقه می باشید ، با در دست داشتن مدارک مستند و متقن به شعبه محل بیمه پردازی خود مراجعه نمایید»
لطفاً راهنمائی بفرمائید.
با سپاس
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما میتوانید به شعبه ۲۹تهران به واحد نامنویسی مراجعه وشناسنامه وکارت ملی خودرا برده ومجددا درشعبه ۲۹نامنویسی مجدد کرده تا کلیه سوابق مشخص شود ودر صورت عدم قبولی واحد نامنویسی میتوانید از واحد درامد تقاضای برسی لیستهای ارسالی سالهای فوق را بنمایید وسوابق دقیقا مشخص خواهد شد...ایمانی